Bäbis







Nu äntligen har Ediths bebbar kommit, fyra stycken. Två hanar & två honor. Jättesöta, fast de ser ut som råttor än. Men de växer för varje dag. Nu är dom tre dagar, alltså föddes dom i lördags den 27 mars.
Så nu ska jag försöka hitta fina hem till dom.

Blev medlem på ett kattforum härromdan och läste runt. Blev mest irriterad då de skrev att folk va ansvarslösa som avlade på huskatter. Men varför skulle det vara mer ansvarsfullt att avla på raskatter. Är det just för att de kostar några tusen mer?

Jag har och kommer aldrig ångra att jag köpte Edith, hon är det finaste jag någonsin kunnat hitta och den kärlek hon ger till mig lyser upp min dag. Så varför inte låta henne få en kull till bebisar, innan jag kastrerar henne?

Visst finns det många huskatter men människor har inte alltid råd att kosta på sig en raskatt för 5000 kr. Och varför skulle man vara en sämre människa för att man väljer en huskatt?

Just nu färga jag håret svart igen. Tråkigt men det funka liksom, tänkte höra om Sissi ville klippa mig lite innan Elmia o så. Vann ju löshår på tradera som ska på innan Elmia med.. :)

Nä nu orkar jag inte skriva mer..

// Simone, "Mormor" till 4 gudomliga bäbbar.






Design a´la Doris

Igår sydde jag en klänning till mig själv. :) Grön med mörkgråa stjärnor på, tajt om lår och röv och lösare upptill. Ja, jag hoppas ni fattar, haha.

Det är kul att sy lite egna kläder, då vet man att man är den enda i hela världen som har just det plagget. Det känns ju kul. Men visst den ser hemmagjord ut, tro jag. För tyget va jävligt svårt att sy i särskilt nära kanterna för den ville bara åka in till undertråden. Så visst ha den sina skönhetsfläckar men det har även solen.. :)

Så just nu väntar jag på att Sissi ska komma, ska försöka på mig att sy en till henne med. Men med annat tyg, för om hon tar samma som jag så är jag inte ensamast i världen att ha en sådan..

Va i skolan idag, cirka en timme. Skulle gå igenom ett grupparbete som ska vara klart på Fredag. Kerstin va på kurs så ensamma var vi.. Känns lite onödigt att åka in till Sävsjö för 1 timme. Men vad gör man inte för skolan... :)

Nähää, kanske skulle leta upp lite passande tyger till madame Sissi som hon får välja emellan..

// Siiiiiiiimåååneeee

Tjenare

Har faktiskt tänkt skriva innan men sen kom en massa andra saker ivägen. Vissa dagar har jag varit så trött så jag inte pallat att göra någoting. Men snart är Apun slut, bara imorgon med sen så kommer man tillbaka till skolan. Saknar faktiskt skolan. :)

Snart lov med ju, jippie. Då är det Elmia som gäller, allt ordnat. Fy fasiken va gött. Det är då man vet att sommarn är på väg och alla crusingar. :) Attans vad jag saknar dom nu. Kalla öl, fina vänner, skön musik, massa bilar och trevligt folk, man kan fan inte begära mer asså.
Har ju en plats över till Elmia om någon är sugen :)

Satt och läste en blogg innan och ju mer jag läser desstomer fattar jag vilken idiot jag varit. Att betyda något för nån är inte alltid som man tror. Men man få la se de positiva med de hela. Det kunde gått mycket längre och jag kunde blivit mer sårad. Men nu har man ju lärt sig av det.

Nä, nu ska jag hitta på annat. :) Hoppas Ediths kissbäbisar kommer snart!! Väntar & längtar som en tok.

// Doris.

Seg Måndag

Vaknade runt 5, på morgonen helt pigg faktiskt! Men det har varit en seg dag på jobbet. Man få ta timmarna lite uppdelade. Börjar vid 7 fram till frukost halv 10, 10 till runt 12 då det är lunch sen därifrån till fikat vid 2 sen är det bara några timmar kvar tills jag få gå hem :) Men jag känner redan nu att Äldrevården är inget för mig. Men då är de ju bra att man testat på det med..

Gosat med David, ska hjälpa honom att plugga teori. Han måste ju klara körkortet nu. Jag hoppas verkligen han gör det. Han har slitit med det och det skulle kännas fint att han få det. Då slipper ju en annan köra hela tiden, och då kanske han märker hur jobbigt det kan vara. :)

Nä, nu ska jag kolla på Familjen Annorlunda medans David pratar med hans kära far.

// Doris. :D

RSS 2.0